Uzm.Dr.

Ayça Kaya

Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, İç hastalıkları

Randevu Hattı: 0 850... numarayı göster

Uzm.Dr. Ayça Kaya kendi muayenehanesinde sağlık hizmeti vermektedir.   daha fazla

Adresler

Hizmetler

daha fazla

Hakkımda

Hakkımda

Uzm.Dr. Ayça Kaya kendi muayenehanesinde sağlık hizmeti vermektedir.  

Mezun olunan okullar

  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
  • Haydarpaşa Numune Hastanesi İç Hastalıkları

Hastalıklar

daha fazla

Hasta görüşleri

Görüş ekle
  • çok memnunum

    Aldığım kiloları kalıcı olarak verebilmek için yaptığım araştırmalar sonucu Dr.Ayça Kaya'ya gitmeye karar verdim ve şimdi bu kararın çok doğru olduğunu görüyorum. Ayça Hn. ve ekibi sayesinde ( doğru beslenme eğitimi, spor ve psikolojik destek) verdiğim 17 kiloyu yaklaşık senedir koruyorum. Teşekkürler Dr.Ayça Kaya ve ekibi .

  • çok memnunum

    Kilo vermek için Dr.Ayça hanıma başvurduğumda,eşim bana;bakalım bu kez diyet maceran kaç hafta sürecek demişti...Şimdi ikimizde biliyoruzki sağlıklı kilo vermek hayal degilmiş..Bunu bize ögreten ve tam 18 kg vermemi saglayan guleryuzlu Doktoruma,ve tüm degerli ekibine tesekkurler...Sema Can

  • çok memnunum

    Uzun yıllar kilo vermek için çok uğraştım.Bunun için spor yaptım,diyet yaptım ancak kalıcı bir sonuç alamadım.Bu süreç Dr.Ayça Kaya’yı tanıyıncaya kadar sürdü. Ayça hanım bana doğru beslenmenin nasıl olacağını öğretti.Az yiyerek doyabileceğimi öğrendim.Artık hem kilolu değilim hemde çok sağlıklıyım. Dr.Ayça Kaya ve ekibine teşekkür ederim.

  • çok memnunum

    ben doktor hanıma çok umutsuz bir şekilde gitmiştim. 120 kiloydum. bir çok kez diyet yapmıştım ama her seferinde verdiğimin en az üç mislini geri almıştım. doktor hanım bana kilo yönetimini öğretti, yaklaşık üç yıldır onun hastasıyım, toplamda 40 kilo verdim ve hala geri almadan koruyorum kilo problemi yaşayan herkese şiddetle tavsiye ederim.

Hasta soruları

  • Öncelikle iyi çalışmalar ; Ben Pamukkale Üni. Gıda Müh. 4. Sınıf öğrencisiyim. " Diyabeti durdurucu ve tedavi edici gıdalar ve etkin mekanizması " konusunda lisans tezi alım . Konu ile ilgili araştırma yapıyorum. Ama kaynak olarak az kitap buldum. Bu konu ile ilgili kaynaklarınız var ise ismini ve yazarını gönderir misiniz? Şimdiden teşekür ederim.

    28 ekim 2013
  • 6 ay önce 73 kilo ile doğum yaptım. Şuan 64 kiloyum. Zayıflamak istiyorum. Muayenenize de gelmek istiyorum ancak şuan çalıştığım için gelemiyorum. Bandırma ilçesinde yaşıyorum. Adliye memuruyum. Sİze mail atarak gerekli bilgileri göndersem bana yardımcı olurmusunuz. Benden istiyebileceğiniz bilgileri gönderek buradan yönlendirmeleriniz ile zayıflayabilirmiyim. Muaeyene ücretini de veririm bana o konuda da bilgi verirseniz gerekenleri yaparım. Son olarak gerçekten bunu yağ çekme olarak algılamayın:) çok tatlı, samimi, güven veren bir kişiliğiniz var. İçimden öyle hissediyorum. Gülüşünüz ile o güveni veriyorsunuz. şimdiden teşekkür ederim. İnşallah mailim ulaşır.haber bekliyorum.

    01 kasım 2013
  • iyi çalışmalar hocam benim çok düşük sintigrafi sonucum trioid bezi her iki lobu diffüz hiperplazik görünümündedir loblarda aktive dağıtımı heterojen olup sağ lob orta laterlde sol lob orta kesimde ve sol lob alt polde normaaktif veya göreceli hiperaktif değerlendirilebilecek düşük düzeyde fokal aktivite tutulumları mevcuttur.Trioid bezinde ise supresyon mevcuutur.YORUM Trioid bezinde hipraktif nodülarite ve nodül dışı alanlarda supresyon.dr busonuca ve kan tahlillerine göre atom yada cerrahi dedi Sizce ne yapmalıyım. Bana yardımcı olursanız sevinirim Şu anda sabah akşam 1 tane kullanıyorum son kan tahlilim ft4 15.82 referans 10-18.7.TSH 0.018 referans 63-4.82 ilaçtan önce ft4 yüksekti tsh ise dahadüşüktü lütfen cevaplayabilirmisiniz size iyi çalışmalar.

    06 kasım 2013
  • merhaba öncelikle sizi çok sevdiğimi sımsıkı sarılıp içime sokmak istiyorum bir insan bu kadarmı güler yüzlü sevecen olur defalarca tv proğramlarında aradım ulaşamadım şimdi konuya giriyim ben 42 yaşında evli 20 yaşında üniversite okuyan kız annesiyim 2004 yılında bronşektazi operasyonu geçirdim sağ alt ve orta lob alınmış dolayısıyla tez yoruluyorum ağır iş yapamıyorum halsizllik başladı aşırı derecede hep oturdum lavaboya gitmek bile yoruyorkilo aldım dr gittiğmde demir b12 d vitamini kortizol düşükmüş mağnezyum sınırda 89 kg çıkyım 7kg verdim biraz rahatladım ama verdikçe insanın özgüveni geliyor dahada verim istiyosun için kıpır kıpr olyor size gelmeyi çok istiyorum nolur yardımcı olun trabzonda yaşıyorum şimdiden teşekkürler öpüyorum gülen yüzünüzden.

    08 kasım 2013
  • Ayça hanım sizi ekranlardan takip ediyorum çok tatlısınız bana yardımcı olmanızı istiyorum.ben 34 yaşında 104 kiloyum zayıflamak istiyorum psikolojim bozuldu sürekli eşim tarafından hakarete maruz kalıyorum lütfen bana muayenenizin ücretini bildirir misiniz. Hipotiroid hastasıyım ailem şeker hastası şuan bende yok diyorlar ama tam bilmiyorum uzun zamandır tahril yaptırmadım insülün direncim varmı yokmu bilmiyorum sizden ücretiniz hakkında bilğiyi bekliyorum bende ataşehir içerenköy oturuyorum ilginizi bekliyorum

    14 kasım 2013